Kurzy ATAC

Rybí prsty

Kategorie: Ryby a plody moře / Ostatní

Rybí prsty

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

265 kcal

Energie kJ

1105 kJ

Bílkoviny

19.2 g

Sacharidy

19.5 g

Tuky

11.3 g

Vláknina

0.3 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (19.2 g) Sacharidy (19.5 g) Tuky (11.3 g) Vláknina (0.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (30.4 %) Sacharidy (30.9 %) Tuky (38.5 %) Vláknina (0.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.