Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Protlak paprikový

Kategorie: Zelenina / Ostatní

Protlak paprikový

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

54 kcal

Energie kJ

226 kJ

Bílkoviny

1.5 g

Sacharidy

10 g

Tuky

0.2 g

Vláknina

2 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (1.5 g) Sacharidy (10 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.6 %) Sacharidy (77.6 %) Tuky (3.3 %) Vláknina (7.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.