Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Mlékárenská kultura měkké sýry

Kategorie: Startéry / Startéry

Mlékárenská kultura měkké sýry

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

416 kcal

Energie kJ

1737 kJ

Bílkoviny

25 g

Sacharidy

70 g

Tuky

2 g

Vláknina

0 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (25 g) Sacharidy (70 g) Tuky (2 g) Vláknina (0 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (25.2 %) Sacharidy (70.5 %) Tuky (4.3 %) Vláknina (0 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.