Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Larvy bource morušového fritované

Kategorie: Hmyz / Fritovaný

Larvy bource morušového fritované

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

465 kcal

Energie kJ

1945 kJ

Bílkoviny

25 g

Sacharidy

7 g

Tuky

35 g

Vláknina

8 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (25 g) Sacharidy (7 g) Tuky (35 g) Vláknina (8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.5 %) Sacharidy (6.3 %) Tuky (67.8 %) Vláknina (3.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.