Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Kopr nať sterilovaná

Kategorie: Zelenina / Zavařená

Kopr nať sterilovaná

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

64 kcal

Energie kJ

265 kJ

Bílkoviny

4 g

Sacharidy

8 g

Tuky

1 g

Vláknina

2 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (4 g) Sacharidy (8 g) Tuky (1 g) Vláknina (2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.5 %) Sacharidy (52.9 %) Tuky (14.2 %) Vláknina (6.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.