Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Jeřabiny kandované

Kategorie: Ovoce / Kandované

Jeřabiny kandované

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

323 kcal

Energie kJ

1351 kJ

Bílkoviny

1 g

Sacharidy

75 g

Tuky

0.4 g

Vláknina

0.8 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (1 g) Sacharidy (75 g) Tuky (0.4 g) Vláknina (0.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (1.3 %) Sacharidy (97.1 %) Tuky (1.1 %) Vláknina (0.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.