Kurzy ATAC

Hranolky batátové mražené

Kategorie: Zelenina / Ostatní

Hranolky batátové mražené

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

255 kcal

Energie kJ

1065 kJ

Bílkoviny

4 g

Sacharidy

55 g

Tuky

0.1 g

Vláknina

3.5 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (4 g) Sacharidy (55 g) Tuky (0.1 g) Vláknina (3.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (6.6 %) Sacharidy (90.3 %) Tuky (0.4 %) Vláknina (2.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.