Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Cibulka jarní vařená

Kategorie: Zelenina / Cibulová

Cibulka jarní vařená

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

60 kcal

Energie kJ

249 kJ

Bílkoviny

3 g

Sacharidy

6 g

Tuky

0.2 g

Vláknina

10 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (3 g) Sacharidy (6 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (10 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.1 %) Sacharidy (42.2 %) Tuky (3 %) Vláknina (33.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.