Kurzy ATAC

Cibulka jarní sterilovaná

Kategorie: Zelenina / Zavařená

Cibulka jarní sterilovaná

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie kcal

113 kcal

Energie kJ

473 kJ

Bílkoviny

2 g

Sacharidy

15 g

Tuky

0.2 g

Vláknina

20 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (2 g) Sacharidy (15 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (20 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.4 %) Sacharidy (55.6 %) Tuky (1.6 %) Vláknina (35.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.