Distanční kurz, 6 měsíců
On-line kurz, 6 měsíců
Distanční kurz, 1 měsíc
On-line kurz, 35 dnů
On-line kurz, 26 dní
On-line kurz, 33 dní
On-line kurz, 28 dnů
On-line kurz, 28 dní
Pobytový seminář, 3 dny
On-line kurz, 8 hodin
On-line kurz, 5 hodin
nedostatek nenasycených tuků dostatek vlákniny přebytek bílkovin
vysoký obsah esenciálních mastných kyselin riziko potravinových alergií vyšší zátěž jater a ledvin
cuketa fazole pšenice
vejce mléčné výrobky ryby
příliš vysoký glykemický index stravy nízký přísun bílkovin nízký poměr vlákniny
nedostatek nerozpustné vlákniny deficit vitamínu B12 přebytek rozpustné vlákniny
luštěnin fermentovaných potravin klíčků
nekompletnost aminokyselin vyšší podíl bílkoviny na přijatý objem vysoký obsah esenciálních mastných kyselin
hrachu klíčcích žitu
ochlazující ohřívající osvěžující