Distanční kurz, 6 měsíců
On-line kurz, 6 měsíců
Distanční kurz, 1 měsíc
On-line kurz, 35 dnů
On-line kurz, 28 dnů
On-line kurz, 28 dní
On-line kurz, 26 dní
On-line kurz, 33 dní
Pobytový seminář, 3 dny
On-line kurz, 8 hodin
On-line kurz, 5 hodin
osvěžující ohřívající ochlazující
vysoký obsah esenciálních mastných kyselin nekompletnost aminokyselin vyšší podíl bílkoviny na přijatý objem
klíčků fermentovaných potravin luštěnin
ryby vejce mléčné výrobky
vysoký obsah esenciálních mastných kyselin riziko potravinových alergií vyšší zátěž jater a ledvin
nízký přísun bílkovin příliš vysoký glykemický index stravy nízký poměr vlákniny
žitu hrachu klíčcích
přebytek bílkovin dostatek vlákniny nedostatek nenasycených tuků
nedostatek nerozpustné vlákniny deficit vitamínu B12 přebytek rozpustné vlákniny
pšenice cuketa fazole