Kurzy ATAC
Studujte ihned! Přihlaste se do kurzu

Co nevíte o mléce

Cíle školení

  • Naučit se vybírat takové mléčné výrobky, které našemu zdraví neškodí.
  • Zjistit, jakým způsobem a jak často je konzumovat.
  • Poznat nebezpečný mléčný produkt.

Jak on-line školení probíhá?

Po uhrazení kurzovného Vám zašleme unikátní heslo pro vstup do studentské sekce (přihlašovací formulář je umístěn na webu vpravo nahoře). Zde budete mít k dispozici veškeré studijní materiály: sérii několika videí a skripta ve formářu PDF ke stažení. Ke kurzu se můžete kdykoliv vrátit.

Obsah školení

  • Mléčné výrobky v historii člověka
    Jakou roli hrály mléčné výrobky v historickém vývoji. Jaké z nich byly nejpoužívanější. Jak často a v jakých množstvích je naši předkové konzumovali. Jak mnoho se jim přizpůsobila naše genetická výbava.
  • Produkty mlékárenského průmyslu dnešní doby
    Co všechno jsme dnes schopni z mléka vyrobit. Čím se moderní výrobky odlišují od přirozeného způsobu zpracování mléka. Jaké látky se běžně používají při zpracování mléka.
  • Které výrobky a technologie škodí našemu zdraví a jakým způsobem
    Které výrobky jsou zdraví nebezpečné. Jakým způsobem nám ubližují. Jaké nemoci vyvolávají.
  • Kdy a jak často je vhodné tyto potraviny jíst
    Kdy je konzumace mléčných výrobků bezpečná.
  • Jak vybírat správné produkty
    Kde je možné najít kvalitní mléčný produkt. Jaká jsou klíčová kritéria při výběru vhodných výrobků.

Typ kurzu:

On-line kurz

Lektor:

Martin Jelínek

Trvání:

5 hodin

Termín:

Nejpozději následující pracovní den po připsání kurzovného na náš účet.

Cena kurzu:

500 Kč

EUR
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient?
Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ohlasy
absolventů

Našimi kurzy prošla řada studentů z celého světa. Přečtěte si ohlasy některých z nich.

Všechny ohlasy

Taťána Kovářová

Taťána Kovářová

Na kurz jsem se přihlásila na základě doporučení a kladných ohlasů na internetu a rozhodně toho nelituji. Na začátku kurzu jsem měla spoustu informací a ještě více otázek, teď mám...

Celé hodnocení

Dušan Benák

Pro mě znamená Kurzy ATAC = Martin Jelínek = pozitivní změna :-). Do kurzu výživového poradce pod vedením Martina Jelínka jsem se přihlásil z několika důvodů: 1. Doporučení osoby lektora...

Celé hodnocení

Iva Brožovičová

Iva Brožovičová

Vámi pořádaný kurz jsem si vybrala na doporučení známé, která se o něm zmínila na kurzu pro fitness instruktory. Po nastoupení do fitness jsem zjistila, že cvičení a výživa jde...

Celé hodnocení

Mgr. Pavlína Byrtusová

Mgr. Pavlína Byrtusová

Dnes nestačí mít přehled pouze v jednotlivých aspektech výživy, jelikož výživa, jako taková, je globální (pro sportovce, pro děti, pro hubnoucí...). Kurzy, semináře, školení, besedy Martina Jelínka předají spoustu přesvědčivých...

Celé hodnocení

V ceně získáte

1. 5 studijních hodin v podobě videoškolení a skript.

2. Základní pravidla pro výběr vhodných mléčných výrobků.

3. Tipy, kdy a jak často mléčné výrobky jíst, aby nám neškodily.

4. Poznatky západní vědy i východních kultur k (ne)vhodnosti konzumace mléčných produktů.

5. Vybrané recepty s vhodnými mléčnými výrobky

Proč zvolit kurz Martina Jelínka?

  • Komplexní pohled na problematiku výživy - stejný prostor u nás mají západní věda i principy východních filozofií.
  • Alternativní stravování – součástí kurzu jsou i pohledy a názorové rozdíly ájurvédy, tradiční čínské medicíny i makrobiotiky.
  • Efektivní metoda výuky - pro snadnější zapamatování kombinujeme videolekce se skripty.
  • Za jeden den nenáročného studia získáte nadhled nad skupinou mléčných produktů, které jsou běžnou součástí naší stravy.

Nestíháte tento termín? Pošleme Vám upozornění na nový.

Chci upozornit

Přihláška do kurzu

Co nevíte o mléce

Počet účastníků:

500 Kč