Kvíz č. 7
draslík vitamín A omega 3
vyšší antioxidační kapacity vyšší intoxikační kapacity větší imunostimulační schopnosti
potravinová nesnášenlivost nesnášenlivost mléčné bílkoviny alergie na léky
přetěžování jater a ledvin zahleňování organismu správnému fungování štítné žlázy
mléčné výrobky čerstvě lisované ovocné a zeleninové šťávy celozrnné produkty
Zvýšení pitného režimu Snížení příjmu vápníku s hořčíkem Omezení pohybové aktivity
kávu a spánek pohyb a lepek alkohol a kořeněná jídla
omega-9 mastné kyseliny vitamín A a D vitamín C a E
maso kávu mořské plody
multivitamin a echinaceu omega-3 a saw palmetto draslík a lecitin
Přihlaste se k odběru inspirací, doporučení a postřehů Martina Jelínka, jak žít zdravěji. Podívejte se, co už čtenáře zaujalo v předchozích vydáních.