Kvíz č. 7
potravinová nesnášenlivost nesnášenlivost mléčné bílkoviny alergie na léky
čerstvě lisované ovocné a zeleninové šťávy celozrnné produkty mléčné výrobky
Zvýšení pitného režimu Omezení pohybové aktivity Snížení příjmu vápníku s hořčíkem
alkohol a kořeněná jídla kávu a spánek pohyb a lepek
draslík vitamín A omega 3
správnému fungování štítné žlázy přetěžování jater a ledvin zahleňování organismu
vitamín C a E omega-9 mastné kyseliny vitamín A a D
větší imunostimulační schopnosti vyšší intoxikační kapacity vyšší antioxidační kapacity
omega-3 a saw palmetto draslík a lecitin multivitamin a echinaceu
kávu maso mořské plody
Přihlaste se k odběru inspirací, doporučení a postřehů Martina Jelínka, jak žít zdravěji. Podívejte se, co už čtenáře zaujalo v předchozích vydáních.