Kvíz č. 4
zvýšit poměr rozpustné vlákniny zvýšit příjem kávy zvýšit poměr nerozpustné vlákniny
jejich ledviny nejsou schopny vyšší dávky soli zpracovat nemají dostatečně vyvinuté chuťové receptory budou mít větší žízeň
konzumace nízkogykemických jídel přebytek lepku a čokolády nedostatek omega-6 tuků
vznik kurdějí vyšší fyzickou výkonnost prokrvení periferních oblastí
předávkování vitamínem C nedostatek hořčíku přebytek sodíku
bylinkové čaje jakékoliv suplementy vitamíny rozpustné v tucích
osteoporózy hypotenze osteorachitidy
chrání dítě před bakteriemi nepřenáší informace chrání dítě před infekcemi
v zimě na jaře v horkých letních dnech
snižovat hladinu dobrého cholesterolu zvyšovat hladinu špatného cholesterolu zvyšovat hladinu dobrého cholesterolu
Přihlaste se k odběru inspirací, doporučení a postřehů Martina Jelínka, jak žít zdravěji. Podívejte se, co už čtenáře zaujalo v předchozích vydáních.