Kvíz č. 3
ke snížení zásob glykogenu ke zvýšení zásob glykogenu ke snížení příjmu bílkovin
Nižší poměrové množství bílkovin a vyšší tuků Vyšší poměrové množství tuků a bílkovin Vyšší poměrové množství sacharidů a střední bílkovin
anaerobní zátěži aerobní zátěži strečinku
Vyšší poměrové množství tuků a nižší sacharidů Vyšší poměrové množství bílkovin a nižší tuků Vyšší poměrové množství sacharidů a tuků
při poruchách trávení několik hodin před tréninkem v období silového tréninku
Bílkoviny Sacharidy Tuky
Cukry Bílkoviny Tuky
rekreačním sportovcům vrcholovým sportovcům při redukci nadváhy
hodně sacharidů málo tuků hodně bílkovin
svalového a jaterního glykogenu jaterního a ledvinového glykogenu útrobního a svalového glykogenu