Kvíz č. 3
Bílkoviny Tuky Cukry
několik hodin před tréninkem v období silového tréninku při poruchách trávení
ke snížení příjmu bílkovin ke zvýšení zásob glykogenu ke snížení zásob glykogenu
Nižší poměrové množství bílkovin a vyšší tuků Vyšší poměrové množství tuků a bílkovin Vyšší poměrové množství sacharidů a střední bílkovin
vrcholovým sportovcům při redukci nadváhy rekreačním sportovcům
anaerobní zátěži aerobní zátěži strečinku
Tuky Bílkoviny Sacharidy
hodně bílkovin hodně sacharidů málo tuků
Vyšší poměrové množství tuků a nižší sacharidů Vyšší poměrové množství sacharidů a tuků Vyšší poměrové množství bílkovin a nižší tuků
útrobního a svalového glykogenu svalového a jaterního glykogenu jaterního a ledvinového glykogenu
Přihlaste se k odběru inspirací, doporučení a postřehů Martina Jelínka, jak žít zdravěji. Podívejte se, co už čtenáře zaujalo v předchozích vydáních.