Kvíz č. 3
útrobního a svalového glykogenu svalového a jaterního glykogenu jaterního a ledvinového glykogenu
Nižší poměrové množství bílkovin a vyšší tuků Vyšší poměrové množství sacharidů a střední bílkovin Vyšší poměrové množství tuků a bílkovin
Vyšší poměrové množství sacharidů a tuků Vyšší poměrové množství bílkovin a nižší tuků Vyšší poměrové množství tuků a nižší sacharidů
hodně sacharidů hodně bílkovin málo tuků
při redukci nadváhy rekreačním sportovcům vrcholovým sportovcům
ke snížení příjmu bílkovin ke zvýšení zásob glykogenu ke snížení zásob glykogenu
strečinku aerobní zátěži anaerobní zátěži
Sacharidy Tuky Bílkoviny
Bílkoviny Tuky Cukry
několik hodin před tréninkem při poruchách trávení v období silového tréninku