Kvíz č. 3
málo tuků hodně bílkovin hodně sacharidů
ke snížení příjmu bílkovin ke zvýšení zásob glykogenu ke snížení zásob glykogenu
jaterního a ledvinového glykogenu svalového a jaterního glykogenu útrobního a svalového glykogenu
Sacharidy Bílkoviny Tuky
několik hodin před tréninkem při poruchách trávení v období silového tréninku
Vyšší poměrové množství bílkovin a nižší tuků Vyšší poměrové množství sacharidů a tuků Vyšší poměrové množství tuků a nižší sacharidů
Vyšší poměrové množství sacharidů a střední bílkovin Nižší poměrové množství bílkovin a vyšší tuků Vyšší poměrové množství tuků a bílkovin
strečinku anaerobní zátěži aerobní zátěži
rekreačním sportovcům vrcholovým sportovcům při redukci nadváhy
Cukry Bílkoviny Tuky