Distanční kurz, 6 měsíců
On-line kurz, 6 měsíců
Distanční kurz, 1 měsíc
On-line kurz, 35 dnů
On-line kurz, 26 dní
On-line kurz, 33 dní
On-line kurz, 28 dnů
On-line kurz, 28 dní
Pobytový seminář, 3 dny
On-line kurz, 8 hodin
On-line kurz, 5 hodin
šunka od kosti lovecký salám salám gothaj
blanšírování grilování smažení
nízký obsah tuků náročná stravitelnost nízký obsah bílkovin
rohlík + šunka rohlík + volské oko chleba + máslo + med
zhoršuje stravitelnost snižuje glykemický index snižuje nutriční hodnotu pokrmu
teplotu tání nasycených tuků teplotu používání oleje ve studené kuchyni teplotu přepálení oleje
kamut robi ryby
javorový sirup med třitinový cukr
nad 62 °C nad 42 °C nad 52 °C
ovoce a mléčné výrobky vločky a sušené ovoce vločky a ořechy