Distanční kurz, 6 měsíců
On-line kurz, 6 měsíců
Distanční kurz, 1 měsíc
On-line kurz, 35 dnů
On-line kurz, 26 dní
On-line kurz, 33 dní
On-line kurz, 28 dnů
On-line kurz, 28 dní
On-line kurz, 41 dnů
On-line kurz, 8 hodin
On-line kurz, 5 hodin
Individuální poradenství, 3 měsíce
Živé školení, 5 hodin
Pobytový seminář, 3 dny
nad 62 °C nad 42 °C nad 52 °C
teplotu přepálení oleje teplotu používání oleje ve studené kuchyni teplotu tání nasycených tuků
snižuje glykemický index snižuje nutriční hodnotu pokrmu zhoršuje stravitelnost
nízký obsah tuků nízký obsah bílkovin náročná stravitelnost
třitinový cukr javorový sirup med
rohlík + šunka chleba + máslo + med rohlík + volské oko
lovecký salám salám gothaj šunka od kosti
smažení blanšírování grilování
robi kamut ryby
vločky a ořechy vločky a sušené ovoce ovoce a mléčné výrobky