Distanční kurz, 6 měsíců
On-line kurz, 6 měsíců
Distanční kurz, 1 měsíc
On-line kurz, 35 dnů
On-line kurz, 26 dní
On-line kurz, 33 dní
On-line kurz, 28 dnů
On-line kurz, 28 dní
Pobytový seminář, 3 dny
On-line kurz, 8 hodin
On-line kurz, 5 hodin
želírující látka potravina ochucovadlo
teploty nad 42 °C ochlazení na 2 °C sušení při pokojové teplotě
grilováním restováním vařením
věda o zdraví věda o životě věda o nemoci
Mrkev působí kyselinotvorně Mrkev je termicky ohřívající Vařená mrkev má vyšší GI než syrová
hmotnost v kilogramech na druhou / výška v metrech výška v metrech na druhou / hmotnost v kilogramech hmotnost v kilogramech / výška v metrech na druhou
300x sladší než cukr stejně kyselá jako citron vitamín B6
jing a jan jing a jang jin a jang
hrách vaříme déle hrách před vařením namočíme hrách orestujeme na pánvi za vysoké teploty
drcením hořčičných semen mletím hořčičných semen extrakcí hořčičných semen