Kvíz č. 5
je pořád stejný snižuje zvyšuje
obsahu alkoholu uvolňujícího účinku na organismus obsahu vitamínů b-komplexu
absenci lepku vyšším množství vlákniny lepší stravitelnosti
počtem tepů srdce při sportovní aktivitě počtem tepů srdce za minutu počtem tepů srdce při spánku
zelený bylinkový černý
teplotu konzumované potravy způsob tepelné úpravy potravin schopnost potravin ovlivňovat vnitřní pocity tepla a chladu
je neměřitelný je nezbytný pro držení diet je přesně měřitelný
konzumaci luštěnin konzumaci obilovin mléčným výrobkům
40-60 tepů za minutu 60-80 tepů za minutu 80-100 tepů za minutu
konzumace celozrnných obilovin a celých zrn konzumace potravin dle krevních skupin konzumace zeleniny
Přihlaste se k odběru inspirací, doporučení a postřehů Martina Jelínka, jak žít zdravěji. Podívejte se, co už čtenáře zaujalo v předchozích vydáních.