Kvíz č. 5
konzumaci luštěnin mléčným výrobkům konzumaci obilovin
40-60 tepů za minutu 80-100 tepů za minutu 60-80 tepů za minutu
zvyšuje je pořád stejný snižuje
bylinkový zelený černý
obsahu vitamínů b-komplexu uvolňujícího účinku na organismus obsahu alkoholu
počtem tepů srdce při sportovní aktivitě počtem tepů srdce při spánku počtem tepů srdce za minutu
je přesně měřitelný je neměřitelný je nezbytný pro držení diet
schopnost potravin ovlivňovat vnitřní pocity tepla a chladu způsob tepelné úpravy potravin teplotu konzumované potravy
konzumace potravin dle krevních skupin konzumace celozrnných obilovin a celých zrn konzumace zeleniny
lepší stravitelnosti vyšším množství vlákniny absenci lepku
Přihlaste se k odběru inspirací, doporučení a postřehů Martina Jelínka, jak žít zdravěji. Podívejte se, co už čtenáře zaujalo v předchozích vydáních.