Kvíz č. 5
konzumaci luštěnin mléčným výrobkům konzumaci obilovin
teplotu konzumované potravy způsob tepelné úpravy potravin schopnost potravin ovlivňovat vnitřní pocity tepla a chladu
40-60 tepů za minutu 80-100 tepů za minutu 60-80 tepů za minutu
obsahu vitamínů b-komplexu uvolňujícího účinku na organismus obsahu alkoholu
konzumace zeleniny konzumace potravin dle krevních skupin konzumace celozrnných obilovin a celých zrn
lepší stravitelnosti absenci lepku vyšším množství vlákniny
je neměřitelný je přesně měřitelný je nezbytný pro držení diet
zelený černý bylinkový
snižuje je pořád stejný zvyšuje
počtem tepů srdce při spánku počtem tepů srdce při sportovní aktivitě počtem tepů srdce za minutu
Přihlaste se k odběru inspirací, doporučení a postřehů Martina Jelínka, jak žít zdravěji. Podívejte se, co už čtenáře zaujalo v předchozích vydáních.