Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Banán v čokoládě

Banán v čokoládě

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Oloupaný zralý banán, kterému odkrojíme oba konce, rozkrojíme na čtvrtiny.
2
Na pánvi s olejem krátce osmahneme z obou stran.
3
Na talíři potřeme medem.
4
Podáváme posypané nastrouhanou čokoládou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

352
kcal

1472
kJ

Makroživiny

01020314151 4.21 g42.09 g17.6 g4.1 g B S T Vl
Bílkoviny:4.21 g
Sacharidy:42.09 g
Tuky:17.6 g
Vláknina:4.1 g

Glykémie

index
48
kcal

nálož
20.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.9
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.21 g) Sacharidy (42.09 g) Tuky (17.6 g) Vláknina (4.1 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (4.9 %) Sacharidy (48.9 %) Tuky (44 %) Vláknina (2.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.