Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Čočka s vejcem

Čočka s vejcem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Čočku propláchneme pod tekoucí vodou.
2
Vložíme do hrnce s mírně osolenou vodou.
3
Přidáme bobkový list a vaříme 10 minut.
4
Minutu před koncem vaření vmícháme mouku.
5
Za stálého míchání necháme zhoustnout.
6
Nakonec ochutíme balsamikovým octem a necháme pár minut odstát.
7
Vejce uvaříme ve vodě natvrdo (10 minut).
8
Oloupeme, rozkrojíme na půlky a mírně osolíme.
9
Čočku podáváme s kvašenou okurkou a chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

548
kcal

2293
kJ

Makroživiny

01836547290 31.4 g74.86 g9.26 g19.88 g B S T Vl
Bílkoviny:31.4 g
Sacharidy:74.86 g
Tuky:9.26 g
Vláknina:19.88 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
23.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.35
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (31.4 g) Sacharidy (74.86 g) Tuky (9.26 g) Vláknina (19.88 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23.1 %) Sacharidy (55.2 %) Tuky (14.7 %) Vláknina (7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.