AKTUÁLNĚ: Za hranice možností Aktuality Články Blog Kvízy Ke stažení Košík

Kurzy ATAC

Zpět na kurzy

Výživa při zhoubných onemocněních

Cíle školení

Na nádorová onemocnění umírá každoročně přes 30 % populace. Globální prognózy odhadují, že do roku 2030 se toto číslo může vyšplhat až k padesáti procentům. Vznik zhoubných onemocnění je v dnešní době velmi dobře prozkoumán – víme, které faktory a za jakých podmínek způsobují zhoubné mutace buněk. Víme dokonce, do jaké míry je za toto všechno odpovědný i způsob našeho stravování. To, co už ale respektujeme podstatně méně, jsou dobře dostupné možnosti, jak a co ve stravě změnit.

Na celodenním školení se přesně toto naučíte.

Obsah školení

  • Příčiny vzniku zhoubných onemocnění
  • Proč se 80 % všech vyléčených nádorů do pěti let objevuje znovu
  • Které potraviny ubližují
  • Proč „normované jídelníčky“ v nemocnicích zhoršují zdravotní stav
  • Jaký typ stravy a způsob její přípravy a konzumace je bezpečný
  • Jak realizovat stravu, která léčí
  • Možnosti detoxikace a její bezpečnost při zhoubných onemocněních
  • Jak se naučit ovládat klíčové psychologické faktory, které nás vedou ke špatným stravovacím návykům.

Forma školení

Po uhrazení kurzovného Vám zašleme unikátní heslo pro vstup do studentské sekce (přihlašovací formulář je umístěn na webu vpravo nahoře). Zde budete mít k dispozici veškeré studijní materiály: sérii výukových MP3 nahrávek a skripta ve formářu PDF ke stažení. Ke kurzu se můžete kdykoliv vrátit.

UPOZORNĚNÍ: Knihu „Výživa při zhoubných onemocněních“ obdržíte v rámci kurzu zdarma, neobjednávejte ji samostatně.

Lektor kurzu
Martin Jelínek

Certifikovaný výživový poradce, autor sedmi úspěšných knih. Podílí se na pořadu České televize Pod pokličkou, je autorem webu Skolazdravehovareni.cz.

Dosud absolvoval více než 3 000 přednášek, mezi jeho klienty patří řada českých olympioniků.

Víte, že...

  • Přibližně u 80 % všech vyléčených pacientů se zhoubným nádorem se tato choroba objeví znovu, navíc s mnohem menší šancí na úspěšnou léčbu, než tomu bylo poprvé? Viníkem je z podstatné části i typ stravy, kterou v podstatě nemusíme jíst.
  • U jednotlivých typů zhoubných onemocnění je potřeba volit mírně odlišné postupy a skladbu jídelníčku? Jejich tvorba je důsledkem dodržování několika jednoduchých pravidel, která se může naučit se každý.

Cena včetně DPH:

980 Kč (38 €)

Termín zahájení:

Ihned po uhrazení kurzovného.
Typ:On-line kurz
Rozsah kurzu:5 hodin

V ceně získáte:

1 / Sérii MP3 nahrávek z celodenního školení a skripta.

2 / Přehled o příčinách vzniku nádorů a možných přístupů v oblasti stravování.

3 / Knihu Martina Jelínka „Výživa při zhoubných onemocněních“.

4 / Pohled psychosomatiky na problematiku nádorů.

5 / Tipy, jaké postupy volit v situacích vzniku zhoubných onemocnění.

Proč zvolit kurz Martina Jelínka?

  • Komplexní pohled na problematiku výživy - stejný prostor u nás mají západní věda i principy východních filozofií.
  • Alternativní stravování – součástí kurzu jsou návody na stravování v oblasti vegetariánství a veganství.
  • Efektivní metoda výuky - pro snadnější zapamatování kombinujeme audionahrávky se skripty.
  • Za jeden den nenáročného studia získáte holistický pohled na problematiku výživy při zhoubných onemocněních.

Přihláška do kurzu:

Vyplňujte všechny údaje s diakritikou. Údaje slouží k vystavení faktury a certifikátu (je-li součástí kurzu).
V případě dotazů si projděte sekci nejčastější dotazy, nebo nás kontaktujte.

Výživa při zhoubných onemocněních

       Počet účastníků:       

UPOZORNĚNÍ: Knihu „Výživa při zhoubných onemocněních“ obdržíte v rámci kurzu zdarma, neobjednávejte ji samostatně.

Cena vč. DPH: 980 Kč (38 €)